720VR
EN

Over ons

Home

Welkom bij Feida Machinery Co., Ltd.

Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. is een hightech onderneming die gespecialiseerd is in de productie en verkoop van drukmachines, stansmachines en stripmachines. We zijn opgericht in 2010 en tot nu toe gegroeid. Met een oppervlakte van 18,000 m2 en export naar meer dan 100 landen. Het heeft een groep zeer nauwkeurige verwerkings- en productieapparatuur die een solide basis heeft gelegd voor productkwaliteit. Het professionele verkoopteam en het aftersalesteam hebben een goed klantenservicesysteem gecreëerd. De productiewerkplaatsen voeren hun respectieve taken uit, beheersen elk detail perfect. De verantwoordelijkheid wordt toegewezen aan de persoon. En het perfecte productieproces zorgt voor een betere productkwaliteit.
Met als doel "een hoogwaardige leverancier te worden" en "klanten tevreden te stellen en de beste after-sales service te bieden", is Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. bereid een topmerk te worden op het gebied van stansmachines. Om de klanttevredenheid te maximaliseren. Sinds de oprichting zijn de economische indicatoren van Feida een aantal opeenvolgende jaren gestegen. het is een leider geworden op het gebied van huishoudelijke machines.
Om aan de behoeften van klanten te voldoen, begon Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. complete sets productielijnen te verkopen. Breid het servicesysteem uit en verbond de stroomopwaartse en stroomafwaartse productieapparatuur van afdrukken en stansen. Voor verschillende eindproducten bieden we een verscheidenheid aan oplossingen om de meest geschikte producten voor klanten te analyseren. Pre-sales kwaliteitscontrole en professionele after-sales services. Klanten helpen om de aankoopplannen te starten.

onze Werkplaats
Werkplaats 1
Werkplaats 2
Werkplaats 3
Werkplaats 4
Werkplaats 5
Werkplaats 6
Werkplaats 7
Werkplaats 8
Werkplaats 9
Werkplaats 10
Werkplaats 11

Wat onze klanten zeggen!

Door Mary
Door Mary
Door Mary
Door Wayne
Door Wayne
Door Wayne
Ga alstublieft weg
VS
bericht